Vancouver

vancouver2

Tietoa kaupungista

Kanadan länsirannikolla sijaitseva Vancouver on yksi maan suurimmista kaupungeista ja erinomainen kohde kaupunkilomalle. Vancouverin kiinnostavien nähtävyyksien ja herkullisten ravintoloiden lisäksi kaupungissa lomaillessa pääsee tutustumaan myös Kanadan luontokohteisiin ja liikkumaan upeassa luonnossa. (Lainaus Rantapallon sivuilta)

Sääennuste.com: Vancouver lämpötilat vaihtelevat heinäkuusaa 10°C ja 20°C välillä. Se on heinäkuulle lauhkeaa, mutta suosittelemme kaiken varalta ottamaan lämmintä mukaan. Sijainnissa Vancouver heinäkuulle on odotettavissa 3-8 sateista päivää, joten suosittelemme varautumaan ottamalla sateenvarjon mukaan.

Lisämaksusta:

- Kaupunkikiertoajelu Vancouverissa suomenkielisen oppaan johdolla, kesto 5 tuntia, hinta 130 EUR/henkilö (edellyttää minimi 40 henkilöä)

- Päiväretki Howe Sound -lahden upeisiin maisemiin ja vuoren huipulle suomenkielisen oppaan johdolla, vierailu Britannia Mines -kaivosmuseoon, sisältää lounassetelin kahvila-ravintolaan, kesto 7 tuntia, hinta 200 EUR/henkilö (edellyttää minimi 40 henkilöä)

- Muut mahdolliset palvelut

Linkkejä:

Matkailublogi (FI)

Hop-on-hop-off kiertoajelupassi 48h (EN) (FI)

Antropologia- museo (EN)

Capilanon riippusilta- retki (EN)

Nähtävyys- ja hyljeretki veneellä (EN)

Vancouverin turisti-infoa (EN)

Valasretki (EN)